Džordžs Maikls topā uzveic Kailiju Minogu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Skandalozais britu dziedātājs Džordžs Maikls (George Michael) ar savu jauno simfonisko koncertalbumu «Symphonica» iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, ziņo «NME.com».

Bijušā popmūzikas dueta «Wham!» dziedātāja jaunais albums, kas ir pirmais desmit gadu laikā, par 20 000 kopijām apsteidzis Kailijas Minogas divpadsmito studijas veikumu «Kiss Me Once», svētdien ziņo «Official Charts Company».

Džordža pēdējais studijas albums «Patience» iznāca pirms desmit gadiem, bet kopš tā laika viņš izlaidis tikai atsevišķas dziesmas.

Jaunajā platē atrodamas pazīstamu hitu, piemēram, Ninas Simones «My Baby Just Cares for Me», «The Police» dziesmas «Roxanne», nesen Rīgā vaigā skatītā Rufusa Veinraita skaņdarba «Going to A Town» u.c. orķestra versijas, kā arī paša Džordza lielāko hitu jaunas, orķestrim aranžētas versijas.

Albums tika ierakstīts Maikla 2011. un 2012. gada koncertturnejas laikā, ko nācās priekšlaikus pārtraukt smaga plaušu karsoņa dēļ. Tāpēc ierakstā dzirdami aplausi un klausītāju ovācijas.

Aizpagājušās nedēļas līderis Farels Viljamss (Pharrell Williams) ar «G I R L» (skat. recenziju) saglabājis 3. vietu.



Britu dziedātāja Paloma Feita (Paloma Faith) ar savu jauno albumu «A Perfect Contradiction» - 4.vietā, bet prestižās «Mercury» mūzikas balvas ieguvēji - britu grupa «Elbow» ar jauno plati «The Take Off And Landing Of Everything» noslīdējuši uz 5. vietu.

Singlu konkurencē numur viens ir britu dīdžejs Adams Daiments, kas plašāk pazīstams ar skatuves vārdu «Duke Dumont». 1. vietā uzšāvies viņa jaunākais deju singls «I Got U». Dziesmā tiek semplēts Vitnijas Hjūstones skaņdarbs «My Love Is Your Love».










Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu