LaPPA festivālu «Laba Daba» atzīst par labāko lielo publisko pasākumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Pasākumu producentu asociācija (LaPPA) atzinusi festivālu «Laba Daba» par labāko lielo publisko pasākumu, informēja festivāla organizatoru pārstāve Kristīne Pinkule.

Jau ziņots, ka noteiks labākos 2013. gada oriģinālpasākumus un notikumus, pasniedzot «Pasākumu gada balvas» kopumā 14 kategorijās.

Nominācijā uz labāko lielo publisko pasākumu kopumā tika iesniegti pieci pasākumi. Vērtēšanā izšķiroša loma bijusi dažādiem aspektiem. «Laba Daba» raksturots kā tīrākais no festivāliem, draudzīgākais ģimenēm. Festivāls arī bijis pirmais Baltijā, kurā uz skatuves atradies koncertflīģelis. Novērtēta arī kopējā festivāla kvalitāte un atmosfēra, kurā uzmanība netiek pievērsta tikai muzikālajai pusei, bet tiek piedāvāts plašs aktivitāšu klāsts dažādām vecuma grupām un interesēm.

LaPPA balvas pasniegšanas mērķis ir stiprināt nozares kvalitātes un ētikas normu izveidi un ievērošanu. «Pasākumu gada balva» tika piešķirta labākajam publiskajam, sporta, bērnu un nestandarta pasākumam, labākajai konferencei, koncertturnejai un koncertam, kā arī labākajam korporatīvajam, mārketinga un motivējošajam pasākumam 2013.gadā. Balvas tika pasniegtas arī par labāko pasākuma ideju, scenogrāfiju, audiovizuālo noformējumu un jaundarbu.

«Laba Daba» ir starptautisks mūzikas festivāls, kas norisināsies Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā «Ratnieki», Līgatnes pagastā, augusta pirmajā nedēļā, no 1.augusta līdz 3.augustam. Uz sešām skatuvēm būs skatāmas vairāk nekā sešdesmit dažādu mūzikas novirzienu grupas un DJ apvienības. Paralēli muzikālajam piedāvājumam festivālā darbosies dažādas radošās un izzinošās darbnīcas visām paaudzēm, turpinot būt par draudzīgāko festivālu ģimenēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu