«Bombay Bicycle Club» pirmo reizi iekaro albumu topu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Londonas kvartets «Bombay Bicycle Club» pirmo reizi savā karjerā šonedēļ iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, ziņo «nme.com».

Grupas ceturtais studijas albums «So Long, See You Tomorrow», kas skanējuma ziņā daudz eksperimentē ar elektronisko mūziku, sampleriem un dažādu tautu mūziku, seko 2011. gada platei «A Different Kind of Fix» un veikalu plauktos nonāca 3. februārī. Ierakstā kā viesvokālistes dzirdamas Lūsija Rousa (Lucy Rose) un Rī Morisa (Rae Morris). Ierakstu producējis grupas līderis Džeks Stedmens, iedvesmojoties no ceļojumiem pa Indiju, Japānu un Turciju.

Nedēļas griezumā «So Long, See You Tomorrow» pārdots par 6000 kopijām vairāk nekā tuvākā sekotāja - zviedru dīdžeja un producenta Tima Berglinga aka «Avicii» albums «True», ziņo «Official Singles Chart».

Rīgas viešņa Elija Goldinga ar 2012. gada plati «Halcyon» numur 3, bet «London Grammar» (skat. recenziju) debija «If You Wait» numur 4.

Grupas «Maximo Park» jaunais albums «Too Much Information» startē tikai 7. vietā, bet Džeimsa Rasela Mersera (James Russell Mercer) no Portlendas grupas «The Shins» un producenta «Danger Mouse» (Gorillaz, Beck un Gnarls Barkley) kopprojekts «Broken Bells» ar otro plati «After The Disco» tikai 12. vietā (skat. recenziju).

Savukārt singlu konkurencē 1. vietu saglabājuši Kembridžas absolventi «Clean Bandit» ar dziesmu «Rather Be».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu