Vudijs Alens noliedz apsūdzības seksuālā izmantošanā (38)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: THOMAS SAMSON / AFP

ASV kinorežisors Vudijs Alens svētdien noliedza savas audžumeitas Dilanas Farovas apgalvojumus, ka viņas bērnībā Alens esot viņu seksuāli izmantojis, un nosauca tos par «nepatiesiem un kaunpilniem», paziņoja Alena reklāmaģente.

Alena Ņujorkas reklāmaģente Leslija Dārta uzsvēra, ka 78 gadus vecajam Alenam nekad nav izvirzītas kriminālapsūdzības par šiem apgalvojumiem un ka eksperti agrāk veiktā izmeklēšanā konstatējuši, ka nav nekādu pierādījumu šādai seksuālai izmantošanai.

«Alens izlasīja rakstu un atzina to par nepatiesu un kaunpilnu,» sacīja Dārta un piebilda, ka viņš «ļoti drīz» reaģēs.

28 gadus vecā Dilana Farova, kuru Alens adoptēja, kad viņam bija attiecības ar aktrisi Miu Farovu, sestdien atklātā vēstulē laikraksta «New York Times» blogā apsūdzēja Alenu viņas seksuālā izmantošanā bēniņos, kad viņai bijuši septiņi gadi.

«Viņš lika man nogulties uz vēdera un spēlēties ar mana brāļa elektrisko vilcieniņu. Tad viņš mani seksuāli izmantoja,» rakstīja Dilana Farova.

Alena audžumeita arī izteica pieņēmumu, ka seksuāla izmantošana var būt notikusi arī pirms tam. «Cik vien es atceros, mans tēvs bija darījis ar mani tādas lietas, kas man nepatika,» viņa rakstīja.

Nepierādītie apgalvojumi, ka Alens audžumeitu seksuāli izmantojis, pirmoreiz nāca klajā pēc viņa attiecību ar Miu Farovu izjukšanas 1992.gadā. Tiesas iecelti neatkarīgi psiholoģijas eksperti toreiz veica izmeklēšanu, bet neatrada nekādus pierādījumus, tāpēc Alenam apsūdzības netika izvirzītas, atgādināja Dārta.

«Eksperti secināja, ka seksuālai izmantošanai nav ticamu pierādījumu, ka Dilana Farova nespēja atšķirt fantāziju no realitātes un ka Dilanu Farovu, domājams, sakūdījusi viņas māte Mia Farova,» paziņoja Alena reklāmaģente.

Alens atstāja Miu Farovu pēc tam, kad viņam sākās attiecības ar šīs aktrises audžumeitu Sūnji Previnu.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu