Kendela Dženere uzlabojusi deguna formu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Pagājušajā mēnesī Kloja Kardašjana šokēja ikvienu ģimenes fanu, atzīstot faktu, ka viņas mamma Krisa Dženere vēlējusies, lai viņa uzlabo savu deguna formu, kad viņai bija tikai deviņi gadi. Kloja nekad nav veikusi šādu operāciju, bet izskatās, ka cita ģimenes locekle ir paklausījusi savas mātes ieteikumam. Pēdējā laikā Kendela Dženere parādās sabiedrībā ar citādākas formas degunu, plastiskais ķirurgs, vērojot fotogrāfijas portālam «RadarOnline.com», apstiprināja, ka jaunā sieviete ir veikusi uzlabojumus.

Ārsts Antonijs Jons populārajam portālam ir atklājis, ka Kendelas Dženeres deguns pēdējā laikā izskatās tievāks un īsāks, formas ziņā pietuvojoties pusmāsas Kimas Kardašjanas deguna formai. Antonijs Kendelas degunu raksturo kā elegantu un piemērotāku sejas formai, nekā tas bijis pirms tam.

Pagājušā gada decembrī Kendela atzinās, ka ar botoksa palīdzību palielinājusi lūpas.

Kendelas vecākās māsas Kima un Kortnija Kardašjanas ir atzinušas, ka ir palielinājušas krūtis un divas reizes gadā veic botoksa injekcijas, vienīgi Kloja Kardašjana neatbalsta šādas procedūras un māsas sauc par stulbām, kad viņas liekas zem naža, lai uzlabotu izskatu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu