Britu top40 dominē Marks Ronsons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu dīdžejs un producents Marks Ronsons šonedēļ ir 1. vietā gan albumu, gan singlu topā, ziņo nme.com.

Albumu topā 1. vietā atrodas Ronsona ceturtais studijas albums «Uptown Special» (skat. recenziju), savukārt singlu konkurencē numur 1 ir dziesma, kas ieskaņota ar havajiešu dziedātāju Bruno Marsu «Uptown Funk».

Iepriekšējie divi Ronsona albumi - «Version» (2007) un «Record Collection» (2010) savulaik debitēja 2. vietā.

Albumu topa 2. vietā amerikāņu rokgrupas «Fall Out Boy» jaunais albums «American Beauty/American Psycho», savukārt islandiešu dīvas Bjorkas jaunā plate «Vulnicura» debitē tikai 11. pozīcijā.

Bjorka atklājusi, ka «Vulnicura» iedvesmojusi attiecību izbeigšana ar amerikāņu mākslinieku Metjū Bārniju. Kā jau ziņots, Bjorka šonedēļ divus mēnešus pirms plānotā datuma izdeva albumu «Vulnicura», jo tas tika nopludināts internetā. Ieraksts digitālā formātā pieejams interneta mūzikas veikalā «iTunes». Ekstravagantā islandiešu mūziķe atzīst, ka 2013. gadā notikusī šķiršanās esot bijusi «pati sāpīgākā lieta», ko viņa jebkad piedzīvojusi.

Pēc astoņu gadu pauzes ar jaunu albumu atgriezusies amerikāņu meiteņu rokgrupa «Sleater-Kinney». Albums «No Cities To Love» spējis uzkāpt vien līdz 27. vietai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu