Teilore Svifta astoto nedēļu numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šonedēļ ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topā 1. vietu saglabājis popzvaigznes Teilores Sviftas (Taylor Swift) dižpārdoklis «1989», ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā Teilores albums pārdots 244 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Atgādinām, ka kopumā 2014. gadā «1989» (skat. recenziju) pārdots 3,66 miljonos eksemplāru, un tas kļuvis par gada komerciāli veiksmīgāko ierakstu ASV, apsteidzot ziemas animācijas filmas «Frozen» («Ledus sirds») skaņu celiņu (3,53 miljoni).

Repere Nikija Mināža (Nicki Minaj) saglabājusi 2. vietu. Nedēļas griezumā pārdotas 84 000 jaunā albuma «The Pinkprint» (skat. recenziju) vienības.

No 7. uz 3. pakāpies rudmatis Eds Šīrans ar «X» (83 000). Vietu zemāk vēl viens brits - Sems Smits (Sam Smith) «In the Lonely Hour».

Fantastikas filmas «Galaktikas sargi» («Guardians of the Galaxy») skaņu celiņš noslēdz top5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu