«Melo-M» sagatavojuši TV seriālu mūzikai veltītu programmu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Čellu trio «Melo-M» 26.decembrī Rīgas Kongresu namā sniegs gada noslēguma koncertu «Jaunā sērija», kurā līdztekus grupas pašiem populārākajiem skaņdarbiem sagaidāms arī jaunas koncertprogrammas pirmatskaņojums, informē grupas menedžmentā. Jaunā koncertprogramma būs veltīta pasaulē pazīstamu televīzijas seriālu mūzikas tēmām.

Tajā jaunās un pārsteidzošās versijās trīs čellu izpildījumā skanēs melodijas no televīzijas seriāliem «Troņu spēles», «Sekss un lielpilsēta», «A-komanda», «Monthy Pyton», «Star Trek», «Draugi», «Tvinpīka» un vēl citas visiem pazīstamas seriālu tēmas.

Kā ierasts, «Melo-M» lielkoncertā sagaidāmi arī īpašie viesi, dažādi pārsteigumi un paši pazīstamākie grupas izpildītie skaņdarbi no pasaules hitiem līdz tautas mūzikai, operu tēmām un grupas dalībnieka Kārļa Auzāna oriģināldarbiem. Taču arī populārāko dziesmu klāstā sagaidāms ievērojams papildinājums, jo šogad «Melo-M» izpildījumā tapušas jaunas versijas par «Mumford and Sons», «Gotye» un Deivida Getas hitiem.

Kopā ar čellu trio «Melo-M» gada noslēguma lielkoncertā muzicēs arī sitaminstrumentālists Miķelis Vīte.

«Vecgada lielkoncerti jau vairākus gadus kļuvuši par labu un noturīgu tradīciju - tie ir svētki gan mums, gan klausītājiem, gan arī iespēja palūkoties uz gada laikā paveikto un jautrā un svinīgā noskaņā doties pretī Jaunajam gadam,» saka grupas mūziķi.

Biļetes uz koncertu nopērkamas «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā «www.bilesuparadize.lv».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu