Demija Lovato pat stundu nav varējusi izturēt bez kokaīna lietošanas (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Demija Lovato ir lietojusi narkotikas. Sieviete atklāti ir sākusi runāt par šo laiku un saka, ka reiz nav varējusi izturēt bez kokaīna pat stundu. Demija nav baidījusies arī tikt pieķerta lidostas kontrolēs un ir ienesusi kokaīnu arī lidmašīnās.

Dziedātāja Demija Lovato paziņojusi, ka nav spējusi izturēt bez kokaīna pat stundu, viņa narkotiskās vielas ienesusi arī lidmašīnā, taču bijusi par slinku, lai ietu kokaīnu šņaukt uz tualeti, bet gaidījusi, kad visi pirmās klases pasažieri aizmieg, un lietojusi to turpat uz vietas.

Neviens nekad nepieķēra dziedātāju lietojam narkotikas, viņa lieliski prata slēpt savu atkarību. Pat dzīvojot kopā ar tā brīža mīļotajiem cilvēkiem, viņa iemanījās lietot narkotikas tā, lai neviens to nemana.

2010. gadā dziedātāja Demija Lovato labprātīgi devās uz klīniku, lai apkarotu savu narkotiku un alkohola atkarību, un līdz šim nav nogājusi no pareizā ceļa.

Mūziķe runā par savām kļūdām, problēmām, iekļauj šo savu dzīves daļu dziesmās un, pateicoties tam, ir ļoti daudzu jauniešu paraugs.



Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu