«Grammy» ceremonijā godinās «The Beatles»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Grammy» ceremonijas organizētāji ceturtdien paziņoja, ka plānojot leģendārās grupas «The Beatles» 50. jubilejai kopš slavenās uzstāšanās «Ed Sullivan» šovā veltītu pasākumu, kurā tās hitus izpildīs lielākās mūsdienu zvaigznes. Tas norisināsies nākamajā dienā pēc «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijas nākamā gada janvārī. Televīzijā to demonstrēs 9.februārī, kad apritēs tieši 50 gadi kopš ikoniskās uzstāšanās.

Tā bija pirmā reize, kad «The Beatles» spēlēja ASV televīzijā. Britu popgrupa uzstājās ar piecām dziesmām, ko vēroja 74 miljoni cilvēku, - tā joprojām ir starp visu laiku visvairāk skatītajām pārraidēm.

««The Beatles» ir viena no leģendārākajām grupām. Pirmās divas «Grammy» balvas tā ieguva 1964. gadā, kad iekaroja amerikāņu klausītāju sirdis,» sacīja Ierakstu akadēmijas vadītājs Nīls Portnovs.

«Vienalga, vai tajā laikā jau biji dzimis un vēroji uzstāšanos, vai arī esi par to tikai dzirdējis, taču tā ir vēsturiska,» viņam piebalso pasākuma galvenais producents Kens Ērlihs.

56. ikgadējā «Grammy» ceremonija notiks 26. janvārī «Staples Center» arēnā Losandželosā. Pasākums, kurā tiks godināta «The Beatles» slavenā uzstāšanās, norisināsies 27. janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu