«K.Suns» notiks beļģu īsfilmu skate «Īsais no Beļģijas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Otrdien, 19.novembrī, pulksten 18.30 kinoteātrī K.Suns Beļģijas dienu Rīgā ietvaros notiks beļģu īsfilmu skate «Īsais no Beļģijas», kas skatītājiem piedāvās sešas starptautiski atzītas īsfilmas.

Festivālā varēs vērot šādas filmas: Emmas Desvafas un Marka Rūla (Emma De Swaef, Marc Roel) veidoto «Ak, Villij», Jaro Minnes (Jaro Minne) «Skaties uz mani», Nikolasa Provosta (Nicolas Provost) «Zvaigžņu putekļi», Kevina Meula (Kevin Meul) «Rokija neparastā dzīve», Toma Fanavermāta (Tom Van Avermaet) «Ēnas nāve» un Leas Vidakovicas (Lea Vidakovic) īsfilmu «Māsas».

Īsfilmu programmu veidojis Starptautiskais īsfilmu festivāls 2ANNAS, un to raksturo kā asprātīgu, izsmalcinātu, ekshibicionistisku, noslēpumainu, pārgalvīgu un skarbu, atklājot šībrīža aktuālākās tendences beļģu īsfilmas žanrā.

Beļģijas dienas norisināsies no 14.novembra līdz 24.novembrim Rīgā, piedāvājot apmeklēt dažādus kultūras pasākumus, tostarp izstādes, koncertus, kino vakaru un Beļģijas Pecha Kucha nakti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu