Eiropas MTV triumfē Eminems un Perija, bet Mailija turpina provocēt (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijā svētdien lielākos panākumus guvusi amerikāņu popzvaigzne Keitija Perija un reperis Eminems, taču lielāko uzmanību atkārtoti sev piesaistījusi dziedātāja Mailija Sairusa, uz skatuves smēķējot marihuānu.

Sairusa uz skatuves aizsmēķēja paštītu cigareti kā veltījumu Amsterdamai, kur norisinājās balvu pasniegšana.

Perija tika atzīta par labāko sieviešu dzimuma izpildītāju. Viņa uzvarēja sīvā konkurencē ar Sairusu, «Lady Gaga», Selēnu Gomesu un Teilori Sviftu.

Savukārt labākā vīriešu dzimuma izpildītāja balvu saņēma kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers, kurš uz ceremoniju nebija ieradies, jo patlaban ir aizņemts koncertturnejā. Viņš šo balvu saņēma ceturto gadu pēc kārtas. Eminems saņēma «Globālās ikonas» balvu par mūža ieguldījumu, kā arī tika atzīts par labāko hiphopa mākslinieku.

Britu puišu grupa «One Direction» saņēma apbalvojumu kategorijā «labākais popmūzikas izpildītājs», savukārt alternatīvās mūzikas kategorijā triumfēja «Thirty Seconds to Mars». Tās līderis Džareds Leto savā runā lūdza ieturēt klusuma brīdi par spēcīgā taifūna «Haijan» upuriem, kuru skaits saskaņā ar jaunākajām aplēsēm varētu pārsniegt 10 000 cilvēku. Daudzi apmeklētāji gan to neievēroja un turpināja sajūsmas kliedzienus un svilpienus.

Tuvojoties šova noslēgumam, Sairusa ar mazu somiņu rokās kāpa uz skatuves, lai saņemtu balvu par labāko videoklipu dziesmai «Wrecking Ball». «Ziniet, es nevarēju šo balvu iedabūt savā rokassomiņā, bet es tur atradu šo,» viņa sacīja un izņēma marihuānas cigareti. Viņa to aizsmēķēja un nogāja no skatuves.

MTV Eiropas mūzikas balvu ieguvēji svarīgākajās kategorijās

Labākā izpildītāja: Keitija Perija.

Labākais izpildītājs: Džastins Bībers.

Labākā dziesma: Bruno Marss - «Locked Out of Heaven».

Labākais videoklips: Mailija Sairesa - «Wrecking Ball».

Labākais popmūzikas izpildītājs: «One Direction».

Labākais roka izpildītājs: «Green Day».

Labākais alternatīvās mūzikas izpildītājs: «Thirty Seconds to Mars».

Labākais hiphopa izpildītājs: Eminems.

Labākais elektroniskās mūzikas izpildītājs: «Avicii».

Labākais jaunais izpildītājs: «Macklemore» un Raiens Luiss.

Labākais koncertizpildītājs: Bejonsē.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu