Foto: Kima Kardašjana ģērbjas seksīgās, baltās kleitās (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Tik tikko saderinājusies un nosvinējusi oficiālo dzimšanas dienu, televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana iziet sabiedrībā baltās kleitās, lai izceltu perfektā auguma atgūšanu.

Kima izgāja sabiedrībā lieliskajā mežģīņu kleitā 25. oktobrī Lasvegasā, svinot savu dzimšanas dienu draugu lokā.

Kleitu Kima nopirkusi Parīzē, kad bijusi pēdējos grūtniecības mēnešos, bet tikai tagad spējusi to uzvilkt un justies lieliski.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Kardašjana kleitu sauc par savu īpašo kleitu, jo tajā viņa var parādīt ikvienam, ka ir apkarojusi lieko svaru, un fakts, ka kleita viņai der, padara dzimšanas dienu vēl lieliskāku.

Dzimšanas dienas svinības apmeklēja Kimas tuvākie draugi, māsa Kortnija Kardašjana, seriāla «Glee» zvaigzne Naija Rivera un grupas «Pussycat dolls» dziedātāja Robina Antina.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Otra lieta, kura Lasvegasā piesaistīja cilvēku uzmanību, bija Kimas lielais, jaunais saderināšanās gredzens, kura dizainu speciāli viņai veidojusi Lorīna Švartca.

Foto: Instagram

Pirms Lasvegasas apmeklējuma Kima kopā ar saderināto Kanji Vestu apmeklēja «Dream for Future Africa» labdarības pasākumu, kurā arī ģērbās baltā, augumu apskaujošā kleitā.



Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu