Jauniņais Džons Ņūmans uzveic vecmeistaru Polu Makartniju (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

23 gadus vecais angļu dziedātājs un mūziķis Džons Ņūmans iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1.vietu, atstādams aiz sevis gan grandžroka pionierus «Pearl Jam», gan bītlu Polu Makartniju (Paul McCartney), ziņo ārvalstu prese.

Jaunekļa debijas albumā «Tribute» iekļauti tādi populāri top40 singli kā «Love Me Again» and «Cheating». Pirmie lielie panākumi pie dziedātāja atnāca pagājušogad, kad viņa balss bija dzirdama Austrumlondonas deju mūzikas producentu kolektīva «Rudimental» dziesmā «Feel the Love».

Līdz ar to «Pearl Jam» desmitais studijas ieraksts «Lightning Bolt» šonedēļ debitē otrajā, bet Makartnija jaunā plate «New» - trešajā vietā.

Popmūzikas dīva Šēra (Cher) šonedēļ pie saviem britu faniem atgriezusies ar jaunu studijas albumu «Closer to the Truth» (The Warner Bros). Tas ir pirmais albums kopš 2002. gada plates «Living Proof». Pirmajā nedēļā albums startējis 4.vietā. Jaunajā albumā Šēra sadarbojusies ar dziedātāju Pinku (viņa sacerējusi dziesmas «I Walk Alone» un «Lie to Me»), «Scissor Sisters» dziedātāju Džeiku Šīrsu (Jake Shears), producentu Timbalandu u.c.

Singlu konkurencē Mailijas Sairusas balāde «Wrecking Ball» spiesta atzīt amerikāņu grupas «OneRepublic» dziesmas «Counting Stars» pārākumu.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu