Pašmāju rokgrupa "Colt" izdos albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "Colt" šomēnes izdos savu debijas albumu "Sapņi lido debesīs", kura prezentācijas lielkoncerts notiks 28.oktobrī plkst.19 Ogres kultūras centrā, informē "Mikrofona ieraksti" pārstāvji.

Grupas "Colt" dibinātājs ir latviešu hārdroka grupas "Opus pro" ilggadējais ģitārists un dziesmu autors Harijs Zariņš, kurš radījis tādas visiem zināmas dziesmas kā "Rozā lietus", "Tu un es", "Mīļā", "Kā neviens" un daudzas citas.

Jaunajā Zariņa projektā vēl muzicē jau atzinību guvušais dziedātājs Atis Ieviņš, bundzinieks Kaspars Pļavnieks, ģitārists Rolands Majors un basists Toms Veismanis.

Neskatoties uz relatīvi neilgo grupas pastāvēšanas laiku, ierakstu studijā kopā ar studijas producentu Egonu Kronbergu tapuši 17 jaunu dziesmu ieraksti, kas apkopoti grupas debijas albumā "Sapņi lido debesīs". Pārsvarā tās ir Zariņa dziesmas, bet grupas aktuālā singla "Neļauj aiziet man" radīšanā piedalījies arī grupas dziedātājs Ieviņš.

Grupas debijas albuma prezentācijas koncertā kā īpašie viesi piedalīsies Aivars Brīze, Egons Kronbergs, Jānis Valters, Dināra Rudāne, džeza grupa "Groove Ministry" un deju studija "Teixma".

Colt
Colt Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu