Dreiks startē pārliecinoši. Labāk šogad veicies tikai Timberleikam (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā prognozēts, par šīs nedēļas pieprasītāko mūzikas albumu ASV kļuvis kanādiešu repera un dziedātāja Dreika (Drake) jaunākais albums «Nothing Was the Same», ziņo «billboard.com.» Viss top4 šonedēļ sastāv no jauniem albumiem.

Nedēļas griezumā Dreika trešā studijas plate pārdota 658 000 eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.Tas ir otrs labākais komerciālais rādītājs šajā gadā. Labāk klājies tikai Džastinam Timberleikam (Justin Timberlake) martā ar viņa atgriešanās albumu «The 20/20 Experience» (968 000).

Dreika iepriekšējie albumi arīdzan ir debitējuši 1.vietā. 2011. gada «Take Care» ar 631 000 un debijas plate «Thank Me Later» (2010) ar 447 000.

«Nothing Was the Same»
«Nothing Was the Same» Foto: Publicitātes foto

Kāda ceļojoša mācītāja atvases - trīs brāļi un brālēns jeb «Kings of Leon» ar jauno studijas albumu «Mechanical Bull» («RCA Records») šonedēļ numu 2 ar 110 000 kopijām.

Popmūzikas dīva Šēra (Cher) pēc gandrīz 12 gadu pārtraukuma atgriezusies pie klausītājiem ar jaunu studijas albumu «Closer to the Truth» (The Warner Bros). Tas ir pirmais albums kopš 2002. gada plates «Living Proof». Pirmajā nedēļā tas pārdots 63 000 kopiju un ierindojies 3.vietā.

Jaunajā albumā Šēra sadarbojusies ar dziedātāju Pinku (viņa sacerējusi dziesmas «I Walk Alone» un «Lie to Me»), «Scissor Sisters» dziedātāju Džeiku Šīrsu (Jake Shears), producentu Timbalandu u.c.

«Albuma pirmo daļu var atskaņot pirms došanās uz dejām, bet otru - kad pēc ballītes jau esat atgriezušies mājās,» skaidro 67 gadus vecā Šēra.

4.vietā Eltona Džona (Elton John) jaunākais garadarbs «The Diving Board» (47 000).

Pagājušās nedēļas līderis, havajiešu romantiskais dziesminieks Džeks Džonsons (Jack Johnson) ar «From Here to Now to You» noslīdējis uz 5.vietu.

Progresīvā roka grupa «Dream Theater» ar savu jaunāko plati debitē 7.vietā.

Deju trio «Krewella» debitē 8.vietā ar «Get Wet» (27 000).

9.vietā trešmetāla leģendu «Metallica» jaunais koncertfilmas albums «Metallica: Through the Never» (26 000).

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 10%.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu