Jauna grāmata par muguras sāpju ārstēšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds "Lietusdārzs" laidis klajā medicīnas doktora Džona E. Sarno (John E. Sarno) grāmatu "Muguras sāpju ārstēšana. Emociju ietekme uz veselību" ("Healing Back Pain: The Mind-Body Connection"), kas mūsdienu lasītāju iepazīstina ar rūpīgi izstrādātu ārstniecības programmu, kas palīdzēs atbrīvoties ne vien no sāpēm, bet arī bailēm sportot un nodoties citām fiziskajām aktivitātēm, informē izdevniecībā.

Autors, medicīnas doktors un pasaulē pazīstama autoritāte hronisku sāpju terapijā, atklāj, kā apspiestas emocijas ietekmē veselību un bieži izraisa stipras sāpes.

Muguras sāpju ārstēšana. Emociju ietekme uz veselību
Muguras sāpju ārstēšana. Emociju ietekme uz veselību Foto: publicitātes

Grāmata māca nepadoties sāpēm un mudina atklāt apspiestas dusmas, trauksmi un citas emocijas.

Autors ne tikai iepazīstina ar iedarbību veidu, kā atbrīvoties no veselības problēmām, bet arī sniedz zināšanas par daudzām tradicionāli noteiktām diagnozēm, piemēram, mugurkaula diska trūci, ar kurām daudzreiz kļūdaini tiek skaidrotas sāpes.

Gan tiem, kurus moka muguras sāpes, gan mediķiem, kuri cenšas tās novērst vai mazināt, šis darbs liek risināt problēmu netradicionālā veidā.

No angļu valodas tulkojis Elviss Ozols.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu