Rīgā uzstāsies dziedātāja Lara Fabiāna (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

28. novembrī pasaules slavenā beļģu dziedātāja Lara Fabiāna (Lara Fabian) priecēs Latvijas fanus ar neaizmirstamu uzstāšanos «Arēnā Rīga» jaunā albuma «Le Secret» koncertturnejas ietvaros.

Lara šobrīd ir apceļojusi piecus kontinentus un visā pasaulē pārdevusi vairāk nekā 12 miljonus albumu. Viņas jaunākais muzikālais veikums «Le Secret» tika laists klajā 2013. gada 15. aprīlī un to var uzskatīt par dziedātājas līdz šim personiskāko un intīmāko albumu – tas ir muzikāls un māksliniecisks ceļojums 17 dziesmu garumā uz Laras Fabiānas slēptākajām dvēseles šķautnēm. Jau nākamajā dienā pēc iznākšanas tas iekaroja Francijas un Beļģijas mūzikas topus. Lara par šo albumu saka: ««Le Secret» ir noslēpums, kuru ikviens vēlas uzzināt, spītējot kulturālām barjerām un ieradumam meklēt drošību un komfortu apkārtējā pasaulē. Albums stāsta par dzīves ceļu, kura laikā jātiek galā ar izaicinājumiem, traģēdijām, maldīgiem uzskatiem un sliktām izvēlēm. Tajā pašā laikā tas ir kā vesels piedzīvojums, iekšēji atbrīvojošs ceļojums. Es uzskatu, ka ikvienā no mums mīt absolūts spēks, lai sevi mainītu, lai atklātu paši savu noslēpumu, kas ļautu arī mums pašiem kļūt labākiem.»

Lara Fabiāna jau kopš bērnības ir cieši saistīta ar mūziku. 16 gadu vecumā Lara ierakstīja pirmo singlu un divus gadus vēlāk pārstāvēja Luksemburgu Eirovīzijas dziesmu konkursā ar dziesmu «Croire», iegūstot godpilno 4. vietu. Neskatoties uz panākumiem, Lara pārcēlās uz Kanādu un tur ierakstīja īpaši veiksmīgu pirmo albumu «Lara Fabian», kas acumirklī iekaro fanu sirdis ar dziesmu «Adagio». Līdz šim mūziķe ir izdevusi 17 albumus, no kuriem lielāko popularitāti iekaroja «Pure» – tas viņai atnesa pasaules slavu, un Francijā vien to iegādājās vairāk nekā divi miljoni cilvēku. Savukārt Latvijā, Krievijā un tuvākajās kaimiņvalstīs dziedātāju pazīst, pateicoties tandēmam ar krievu komponistu Igoru Krutoju. Pilnmetrāžas albums «Mademoiselle Zhivago» ir iedziedāts četrās valodās, un tā ietvaros viņa apceļojusi gandrīz visas NVS valstis.

Latvijā, Krievijā un tuvākajās kaimiņvalstīs dziedātāju pazīst, pateicoties tandēmam ar krievu komponistu Igoru Krutoju
Latvijā, Krievijā un tuvākajās kaimiņvalstīs dziedātāju pazīst, pateicoties tandēmam ar krievu komponistu Igoru Krutoju Foto: Itar-Tass/Scanpix

Pasaules turneja, kurā dziedātāja popularizēs savu albumu «Le Secret», sākas 2013. gada septembrī. Tās ietvaros paredzēti aptuveni 100 koncerti Beļģijā, Francijā, Šveicē, ASV, Baltkrievijā, Krievijā un citās valstīs.

Biļetes uz Laras Fabiānas koncertu, kas Rīgā notiks jau 28. novembrī, ir nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā, kā arī interneta lapā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas no Ls 30 līdz 125.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu