Elijas Goldingas un «Richard And Adam» nedēļa (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Rietumlondonas trio «White Lies» šonedēļ nav spējis nopietni konkurēt ar televīzijas šova «Britain's Got Talent» finālistiem «Richard And Adam» un spiests samierināties ar 4. vietu Apvienotās Karalistes albumu topā. Tikmēr grupa «Richard And Adam» ar plati «The Impossible Dream» saglabājusi līderpozīcijas, bet singlu konkurencē 1. vietā uzšāvusies nesenā Rīgas viešņa Elija Goldinga (Ellie Goulding) ar «Burn».

BBC veidotā saraksta «2009.gada skaņas» 2. vietas nominantu «White Lies» trešais albums saucas «Big TV», un tas seko 2011. gada platei «Ritual» un 2009. gada debijai «To Lose My Life...».

Noskaties grupas pirmo singlu «There Goes Our Love Again».

Austrumlondonas deju mūzikas producenti «Rudimental» ar viegliem «drum'n'bass» ritmiem un melodiskām dziesmām ar debijas plati «Home» pakāpušies uz 2.vietu, bet Salacgrīvas festivāla «Positivus» viesi «Imagine Dragons» ar «Night Visions» saglabājuši stabilu 3. vietu.

Savukārt singlu konkurencē veiksmīgi startējis Elijas Goldingas singls «Burn».

Pagājušās nedēļas līderis - savulaik populārā Disneja kanāla tīņu zvaigznes Mailjas Sairusas (Miley Cyrus) ballīšu grāvējs «We Can't Stop» noslīdējis uz 3.vietu.

Lēdijas Gāgas jaunais singls «Applause» tikai 5. vietā.

Rokeri «Arctic Monkeys» ar «Why'd You Only Call Me When You're High?» startē 8.vietā. Grupas albums «AM» klajā nāks jau 9. septembrī.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu