«Enhet» piedāvā jaunu dziesmu un albuma prezentāciju Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Cēsu smagās mūzikas apvienība «Enhet», gatavojoties augustā paredzētajiem koncertiem, piedāvā klausīties un lejupielādēt dziesmu «Constrict The Brow».

«Enhet» 2013. gadu iesāka, prezentējot albumu «Keep It Clear» un svinot savu divpadsmito pastāvēšanas gadu. Vasaras sezonā ieturējuši nelielu klusuma un atpūtas pauzi, grupa atkal sola aktīvi pievērsties darbībai un kā pierādījumu sola divus koncertus augusta izskaņā, pirmo reizi prezentējot albumu «Keep It Clear» Rīgā, kā arī jau pavisam drīz publicējot jaunu videoklipu. Albuma prezentācija norisināsies 22. augustā «Sapņu fabrikā», klubā «Route 66», kur bez cēsniekiem uz skatuves kāps arī Somijas viesi «Bill Skins Fifth», kā arī pašmāju «Omerta», «Burned in Blizzard» un «Rise to the Bait». Pasākumu papildinās skateboard, inline un BMX aktivitātes.

Savukārt nedēļu pirms tam, grupa iesildīsies pašu mājās, sniedzot koncertu «Fonoklubā», kopā ar jauno apvienību «Kapakmens» atbalstot ungāru «Insane» uzstāšanos.

«Enhet» ir Cēsu smagās mūzikas apvienība, kas dibināta 2001. gadā. Savā eksistences laikā, grupa ir sniegusi vairāk nekā 300 koncertus 12 valstīs, dodoties vairākās Eiropas turnejās, un izdodot divus pilna apjoma albumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu