"Arsenālā" jaunākā Vudija Alena filma "Pusnakts Parīzē"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Starptautiskā kinofestivāla "Arsenāls" laikā kino "Citadele" un "K-suns" būs iespējams noskatīties jaunāko Vudija Alena (Woody Allen) filmu "Pusnakts Parīzē" ("Midnight in Paris"), informē kino festivāla pārstāve Laura Lizuma.

""Pusnakts Parīzē" ir komiski romantisks klejojums pa 1920.gadu Parīzes ieliņām, kurās nerimst bohēma un avangards kļūst par ik mirkli no jauna atklātu ikdienu," stāsta Lizuma.

Pašlaik Alens strādā pie jaunākās filmas, kas autoram būs jau 42. Filma tiek uzņemta Romas Kolizejā un veidota pēc Džovanni Bokačo pasaulslavenā "Dekamerons" motīviem.

Kino festivāls "Arsenāls" Rīgā notiek kopš 1986.gada katru otro rudeni. "Arsenālu" organizē Starptautiskais Kino centrs sadarbībā ar Rīgas Domi un Kultūras ministriju.

Jau ziņots, ka 21.Rīgas starptautiskais kino forums "Arsenāls" notiks no 10.septembra līdz 18.septembrim. Rīgas starptautiskais kinofestivāls "Arsenāls" iepriekš notika reizi divos gados, bet kopš pagājušā gada tas skatītājus rudenī pulcē katru gadu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu