Cēsu «Fonoklubs» paplašinās (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Cēsu «Fonoklubs» ir nonācis pie viena no vēsturiskākajiem notikumiem tā pastāvēšanā - 10. augustā plkst. 22 tiks prezentēts jauns kluba stāvs, informē klubā.

Šajā rudenī gaidāmo piekto jubileju «Fonoklubs» pirmo reizi sagaidīs divreiz plašākās telpās. Kluba pārstāvis Jānis Sildniks atzīst, ka doma par otro stāvu ir ilgi lolots un vēl tikpat ilgi īstenots sapnis.

«Pēdējais gads ir aizvadīts aktīvā plānošanā un remontos, kā rezultātu beidzot varam nodot kluba apmeklētāju vērtēšanai,» viņš saka.

«Telpas ir paredzētas kā «lounge» zona ar papildu bāru un citām ekstrām. Problēma, ar ko vienmēr esam saskārušies, ir fakts, ka «Fonoklubā» ir atvēlēta relatīvi maza vieta pasēdēšanai un čilautam, taču gaidām, ka paplašinājums atrisinās gan šo, gan daudzus citus apmeklētāju ērtībai svarīgus jautājumus, sniedzot iespēju arī pagarināt darba laiku.»

Oficiālā atvēršana ir plānota 10. augustā plkst. 22. Par muzikālo noformējumu gādās rokmūzikas pazinējs un žurnālists DJ Uldis Rudaks.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu