Norisināsies «Fonokluba» gada lielkoncerts (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

27. jūlijā Cēsu «Fonoklubs» iziet ārpus kluba telpām, uz brīvdabas skatuves pulcējot tādus māksliniekus kā «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Laime Pilnīga», «Laika Suns», «Indygo», «The Velvet Supernova», Dj Egons Reiters un daudzus citus.

Jau trešo gadu pēc kārtas, «Fonoklubs», atzīmējot Cēsu pilsētas svētkus, savu darbību izved arī ārpus kluba telpām, piedāvājot bezmaksas koncertu visas dienas garumā.

Uz lielās skatuves, kas atradīsies klubam pieguļošajā Līvu laukumā, uzstāsies deviņas grupas un dīdžejs: «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Laime Pilnīga», «Laika Suns», «Indygo», «The Velvet Supernova», «Crow Mother», «B Sea Surfers», Miks Dukurs, kā arī viesi no Igaunijas – «Elephants From Neptune» un Egons Reiters.

Pasākums plānots bez maksas un vecuma ierobežojuma. Precīzi uzstāšanās laiki tiks precizēti drīzumā, taču jau zināms, ka skatuve savu darbības laiku sāks plkst. 15:00.

Paralēli lielajai skatuvei, klubā par muzikālo noformējumu gādās kluba reizdents Dj Winamp.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu