Sagatavojiet lapiņas ar dziesmu vārdiem - Lana del Reja Rīgā jau šovakar (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sagatavojiet lapiņas ar «Summertime Sadness», «National Anthem» u.c. dziesmu vārdiem, jo Lana del Reja (Lana Del Rey), īstajā vārdā Elizabete Grānta (Elizabeth Grant), koncertos bieži aicina dziedāt līdzi. Jau šovakar Lana mūs priecēs «Arēnā Rīga».

Par šo 26 gadus veco Ņujorkas (dzimusi Leikplesidā) dziedātāju pasaules tīmekļa blogeri, mūzikas prese sāka runāt, kad video vietnē «Youtube» arvien lielāku popularitāti sāka izpelnīties Lanas pašmontētais mūzikas video dziesmai «Video Games». Presē biežāk parādījās epiteti «gangster Nancy Sinatra» vai «femme fatale», un Lanai tika paredzēta spoža nākotne.

Tā arī notika. Dziedātāja ieguvusi vairākus prestižus apbalvojumus, tostarp 2012.gada Lielbritānijas «Brit Awards» balvu par labāko starptautisko debiju, MTV mūzikas balvu par labāko alternatīvo performanci, kā arī gada labākās starptautiskās mākslinieces balvu šā gada Brit Awards ceremonijā.

Koncertā Lanu pavadīs sintezators, bungas, ģitāras un vijole, savukārt skatuvi rotās palmas un svečturi.

Ieeja apmeklētājiem būs atvērta no plkst.19, bet plkst.20 savu uzstāšanos sāks koncerta iesildītāja - Latvijā zināmā Igaunijas dziedātāja, dziesmu autore un aktrise Iiris.

Lanas del Rejas koncerts sāksies plkst.21.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu