Latvijā populārākā "Ātrs un bez žēlastības 5"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunā studijas "Universal Pictures" asa sižeta filma "Ātrs un bez žēlastības 5" ("Fast Five") ir visvairāk skatītā filma Latvijas kinoteātros jau otro nedēļu, ziņo "kinokino.lv".

Veiksmīgās kino franšīzes piektā daļa savā otrajā nedēļas nogalē uzrunājusi 4242 skatītājus Latvijā. Vina Dīzela un viņa komandas piedzīvojumus līdz šim noskatījušies 24082 skatītāji. Filmas atrašanās topa augšgalā tika prognozēta, tomēr tai nāksies atkāpties uz otro pozīciju šonedēļ, kad startē "Pirates Of The Caribbean" ("Karību jūras pirāti") jaunākā daļa.

Filmā "Ātrs un bez žēlastības 5" tāpat kā pirmajā kinoseriāla daļā tēlo Vins Dīzels (Vin Diesel) un Pols Vokers (Paul Walker), kuriem federālā aģenta lomā pievienojies Dveins Džonsons (Dwayne Johnson).

Otro vietu, gluži tāpat kā pirms nedēļas, ieņem "Ledus laikmets" (Ice Age") veidotāju jaunākā animācijas filma "Rio" ar Annes Hatavejas (Anne Hathaway) un Džeses Aizenberga (Jesse Eisenberg) balsīm, proti, sestajā nedēļas nogalē uz Latvijas ekrāniem to noskatījušies 1804 skatītāji, bet kopējais skatītāju skaits ir 53629. Trešajā pozīcijā atrodas studijas "Marvel" komiksa "Tors" ("Thor") ekranizācija (1178 skatītāji trešajā nedēļas nogalē, nepilni 11 tūkstoši kopā), tādējādi pirmais trijnieks ir tieši tāds pats kā pirms nedēļas.

Spēcīgākais nedēļas jaunums ir komēdija "Your Highness" ("Jūsu Augstība"),

uz kuru pirmajās trīs dienās pārdota 951 biļete (skat. video). "Ananasu ekspreša" ("Pineapple Express") veidotāju jaunajā darbā redzamas tādas zvaigznes kā Natālija Portmane (Natalie Portman) un Džeimss Franko (James Franco).

Otrs populārākais nedēļas jaunums ir latviešu režisora Pāvela Gumennikova filma "Es mīlu Tevi, Rīga". Šo lenti demonstrē kinoteātros Rīga, "Cinamon" un "Multikino". Pirmajās trīs dienās uz to pārdotas 463 biļetes. Savukārt 3D animācijas filma VINKSU KLUBS ar 288 skatītājiem ierindojas topa devītajā pozīcijā.

No 13. līdz 15.maijam uz Latvijas kinoteātriem devušies 11650 skatītāji, un tas ir divreiz mazāk nekā iepriekšējā nedēļas nogalē, kad ar iespaidīgu rezultātu startēja "Ātrs un bez žēlastības 5".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu