Latvijā dominē "Ātrs un bez žēlastības 5"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Jaunā studijas "Universal Pictures" asa sižeta filma "Ātrs un bez žēlastības 5" ("Fast Five") ir visvairāk skatītā filma Latvijas kinoteātros nedēļas nogalē no 6. līdz 8. maijam, ziņo "kinokino.lv".

Populārās filmu franšīzes "Ātrs un bez žēlastības" piektās daļas atrašanās Latvijas topa augšgalā ir likumsakarīga. Iepriekšējās lentes guva lieliskus rezultātus, un izņēmums nav arī piektā filma, kas uzrādījusi otro līdz šim iespaidīgāko nedēļas nogales startu 2011.gadā. Filmu pirmajā nedēļas nogalē (piecu dienu rezultāts, jo filma startēja trešdien) noskatījušies 15618 skatītāji. Tas ir par aptuveni 1300 skatītājiem mazāk par animācijas lentes "Rio" pirmās nedēļas nogales rādītājiem. Filmu "Ātrs un bez žēlastības 5" Latvijā izrāda uz astoņiem ekrāniem. Jau esam rakstījuši, ka lente gūst lieliskus panākumus arī citviet pasaulē un ka tiks uzņemti filmas turpinājumi.

Filmā "Ātrs un bez žēlastības 5" tāpat kā pirmajā kinoseriāla daļā tēlo Vins Dīzels (Vin Diesel) un Pols Vokers (Paul Walker), kuriem federālā aģenta lomā pievienojies Dveins Džonsons (Dwayne Johnson).

Otro vietu ar 2016 skatītājiem ieņem kases grāvēja "Ledus laikmets" (Ice Age") veidotāju jaunākā animācijas filma "Rio" ar Annes Hatavejas (Anne Hathaway) un Džeses Aizenberga (Jesse Eisenberg) balsīm, savukārt filmas kopējais pārdoto biļešu skaits nedēļas nogalē pārsniedza 50 tūkstošu atzīmi.

Studijas "Marvel" komiksa "Tors" ("Thor") ekranizācija, kas pirms nedēļas atradās Latvijas topa augšgalā, noslīdējusi uz topa trešo pozīciju ar 1479 skatītājiem.

Otrs nedēļas jaunums, 3D animācijas lente "Semija piedzīvojumi" ierindojas ceturtajā vietā ar 762 skatītājiem, savukārt uz piektās vietas ieguvēju, filmu "Sarkangalvīte", pārdotas 616 biļetes.

Kopējais nedēļas nogales skatītāju skaits Latvijā ir 23248, un tas ir par astoņiem tūkstošiem vairāk nekā pirms nedēļas. Protams, par ievērojamo skatītāju skaita pieaugumu jāpateicas filmas "Ātrs un bez žēlastības" varoņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu