LNT atspoguļos Lielās talkas norisi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Jau šo sestdien, 30. aprīlī, notiks Latvijas Lielā talka. Turpinot pirms divarpus gadiem sākto tradīciju, arī šogad Lielās talkas ietvaros visas dienas garumā LNT tiešraidēs īpašajos "Tautas balss" speciālizlaidumos rādīs, kā tiek sakopta Latvija, informē LNT.

Lielās talkas tradīcija ar telekompānijas LNT atbalstu sākās pirms divarpus gadiem Latvijas 90. dzimšanas dienas pasākumu ietvaros. LNT ir saņēmusi arī Valsts prezidenta Valda Zatlera pateicību par atbalstu Lielās talkas organizēšanā, kas apvieno cilvēkus visā Latvijā kopīgam darbam.

Visas dienas garumā LNT kanālā notiks vairākas tiešās pieslēgšanās no Lielās talkas norises vietām: tiešraides LNT kanālā būs vērojamas plkst. 10:40, 13:25, 16:45, un 17:50. Īpašajos "Tautas balss" speciālizlaidumos, kurus vadīs raidījuma vadītāji Aina Poiša un Māris Grigalis, rādīs, kā rosās talkas patrons un aktīvs tās dalībnieks Valsts prezidents Valdis Zatlers, kā norit talka zem un virs ūdens, kā tiek labiekārtoti pagalmi un sakoptas suņu patversmes. Talkas ietvaros notiks arī čaklāko talcinieku pacelšanās gaisa balonā, „saules takas” radīšana, putnu būrīšu darināšana, koku stādīšana, atpūtas vietu ierīkošana un tiltiņu atjaunošana, vēsturisku vietu atjaunošana, atkritumu šķirošana un neparastāko atkritumu izstāde.

Bet plkst. 20:35 LNT kanāla tiešraidē - Lielās talkas pateicības koncerts, kurā kopā ar skatītājiem būs prezidents Valdis Zatlers, dziedās Normunds Rutulis, grupa "Dzelzs vilks", Nikolajs Puzikovs, grupa "Astro'n'aut", vokālais trio "Lady's sweet" un daudzi citi Latvijā mīlēti mūziķi!

Arī LNT komanda aktīvi iesaistīsies Lielajā talkā Grāpju pussalā pie Dienvidu tilta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu