Lanas del Rejas koncerti Eiropā pulcē tūkstošiem fanu (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēdējā gada spožākā popmūzikas sensācija Lana del Reja (Lana Del Rey) savas Eiropas koncerttūres ietvaros pulcē tūkstošiem fanu, sniedzot neaizmirstamu un piesātinātu šovu. Atgādinām, ka populārā amerikāņu alternatīvās popmūzikas izpildītāja jau 14.jūnijā koncertēs «Arēnā Rīga». Biļetes «Biļešu Servisa» un «Ticketpro» kasēs un internetā.

Lanas sel Rejas «Born To Die» koncerttūre ir tikpat krāšņa, mistiska un noslēpumaini valdzinoša kā pati dziedātāja. Koncertu apskatnieki piemin neparasto, gluži vai kinematogrāfisko scenogrāfiju, kurā kā video fons tiek izmantoti pašas mākslinieces videoklipi, kā arī TV reklāmu sižeti, kas tiek apvienoti Deivida Linča (David Lynch) cienīgā film-noir kinematogrāfiskā baudījumā.

Lanai piemīt reizē hipnotizējoša un valdzinoša balss, kura dažbrīd ir sērīga un skumja, bet dažbrīd – cerību pilna un sapņaina. Saviļņojot publiku ar neatkārtojamu retro šarmu, dziedātāja savos koncertu skaņdarbos apcer sliktos puišus, pārgalvīgas meitenes un līganas dejas mēnessgaismā, kuru pavadījumu nodrošina astoņu profesionālu mūziķu pavadošais sastāvs.

Lanas Del Rejas koncerti Eiropā pulcē tūkstošiem fanu
Lanas Del Rejas koncerti Eiropā pulcē tūkstošiem fanu Foto: Publicitātes foto

Katrā pilsētā Lana tiek sagaidīta ar aplausiem un ovācijām. Koncerta ietvaros mūziķe izpilda visus albuma «Born to Die» hitus, kā arī dziesmas, kuras vēl par tādiem kļūs, tostarp lirisko skaņdarbu «Young and Beautiful» no filmas «Lielais Getsbijs» (The Great Gatsby). Skatītāju sajūsma koncertā pavada ne tikai katru Lanas dziesmu, bet arī katru viņas kustību.

Biļetes uz Rīgas koncertu «Biļešu servisa» un «Ticketpro» kasēs un internetā. Stāvvietas biļetes cena publiskajā tirdzniecībā Ls 29. Sēdvietas no Ls 30 – Ls 37.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu