"Eurythmics" dalībnieks D.Stjuarts izdos solo albumu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Bijušais britu dueta "Eurythmics" dalībnieks Deivs Stjuarts (David A. Stewart) pēc 16 gadu ilgas klusēšanas jūnijā laidīs klajā jaunu solo albumu "The Blackbird Diaries", ziņo ārvalstu prese

Tā tapšanā mūziķis sadarbojies ar Bobu Dilanu (Bob Dylan) un Stīviju Niksu (Stevie Nicks).

"Šis bija visu laiku labākais studijā pavadītais laiks,

es sarakstīju lielāko daļu dziesmu uz vietas un tās visas ierakstīju viena neticama piecu diennakšu ilga seansa laikā," sacīja Stjuarts.

Niksa izteica vēlmi līdzdarboties pie albuma tapšanas pēc tam, kad Stjuarts ar savām producēšanas un dziesmu sacerēšanas prasmēm deva ieguldījumu dziedātājas jaunākā albuma "In Your Dreams" veidošanā. Tā izdošana ieplānota 3.maijā.

Stjuarts, kurš ir sadarbojies ar tādiem augstu novērtētiem mūziķiem kā Ringo Stārs, Bobs Geldofs un Gvena Stefani, pēdējā laikā ir ļoti aizņemts un patlaban kopā ar Miku Džegeru strādā pie grupas "Rolling Stones" līdera pirmā ieraksta kopš 2005.gada albuma "A Bigger Bang".

Albums "The Blackbird Diaries" nonāks pārdošanā 27.jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu