Gvineta Paltrova staro «Dzelzs vīra 3» pirmizrādē (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vakar Losandželosas «El Capitan» kinoteātrī notika ilgi gaidītā filmas «Iron Man 3» pirmizrāde, kas balstīta uz populārā Marvel komiksa motīviem un stāsta par miljardieri un ģeniālu izgudrotāju Toniju Starku (Tony Stark). Uz sarkanā paklāja starmešu gaismās pozēja gan pats «Dzelzs vīrs» - Roberts Daunijs juniors (Robert Downey Jr.), gan aktrise Gvineta Paltrova (Gwyneth Paltrow), kas klātesošos pārsteidza ar pikantu kleitu.

40 gadus vecā blondīne pozēja savdabīgā kleitā, kas no tāluma izskatījās gana atturīga, bet ieskatoties rūpīgāk - atklāja, ka Gvineta ir izvēlējusies drosmīgu tērpu, kas atklāj aktrises slaidās kājas un gurnus.

Gvineta Paltrova filmas "Iron Man 3" pirmizrādē
Gvineta Paltrova filmas "Iron Man 3" pirmizrādē Foto: REUTERS/ScanPix

Ne velti slavenību jaunumu žurnāla «People» ikgadējā skaistāko sieviešu saraksta pirmajā vietā šogad ierindojusies tieši Paltrova. Par sava skaistuma noslēpumu Paltrova uzskata regulāru sportošanu un veselīgu dzīvesveidu.

Atgādinām, ka aktrise ir precējusies ar grupas «Coldplay» solistu Krisu Mārtinu un viņu ģimenē aug astoņus gadus vecā Epla un septiņgadīgais Mozus.

«Dzelzs vīra» (Iron Man) turpinājums uz Latvijas kino ekrāniem būs baudāms no 1. maija.

Anotācija. Bezrūpīgais multimiljonārs Tonijs Stārks, kas nakts melnumā mēdz kļūt par neuzveicamo Dzelzs Vīru, ir sastapies ar pretinieku, kura iespējām, šķiet, nav robežu. Kad Stārks atklāj, ka viņa pasaule tiek iznīcināta, viņam ir tikai viens mērķis - noskaidrot, kas aiz tā stāv. Cīņā par izdzīvošanu uz katra soļa tiek pārbaudīta viņa drosme. Vienlaikus Stārks arī meklē atbildi uz jautājumu, ko uzdevis sev jau sen. Kurš tad īsti ir galvenais - cilvēks vai viņa supervaroņa tērps?

Gvineta Paltrova filmas "Iron Man 3" pirmizrādē
Gvineta Paltrova filmas "Iron Man 3" pirmizrādē Foto: REUTERS/ScanPix

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu