«Fonoklubā» Norvēģijas un Igaunijas smagais vakars

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 19. aprīlī, plkst. 20 Cēsu «Fonoklubā» viesosies Norvēģijas grupas «Dyst» un «Void Of Sense», kā arī viena no pazīstamākajām un kvalitatīvākajām igauņu smagās mūzikas apvienībām – «Talbot», informē klubā.

«Talbot» vislabāk raksturo lēns un smagnējs skanējums ar nepārprotamu drone ietekmi, kas varētu patikt tādu grupu cienītājiem kā «Baroness» vai «Mastodon». Kopš 2008. gadā «Talbot» izdeva savu pirmo mazalbumu (EP) «Tundra», grupas izaugsme ir kāpusi straujiem soļiem, apvienībai dodoties koncertturnejā gan Japānā, gan Austrālijā, gan vairākkārt apceļojot Eiropu.

2010. gadā tā izdeva savu pirmo pilna apjoma albumu ar nosaukumu «EOS», kas tika nominēts Igaunijas mūzikas balvai kā labākais metāla albums.

Šajā vakarā koncertu iesildīs divas kvalitatīvas un perspektīvas hardcore/metal apvienības no Norvēģijas – «Dyst» un «Void Of Sense», kuras Cēsīs iegriezīsies savas Eiropas turnejas ietvaros.

Koncerta sākums pl. 20, ieejas maksa Ls 2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu