«Snoop Lion» slavē Mailiju Sairusu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hiphopa leģenda «Snoop Dogg», kas tagad sevi dēvē par «Snoop Lion», teicis atzinīgus vārdus par sadarbību ar kādreizējo Disneja kanāla «Hannah Montana» tīņu zvaigzni Mailiju Sairusu (Miley Cyrus).

Viņš aicinājis klausītājus novērtēt 20 gadus vecās zvaigznes talantu. Jaunizceptais regeja mūziķis Snūps ar Mailiju ir ierakstījis kopīgu dziesmu «Ashtrays and Heartbreaks» un uzskata, ka kritiķi drīz būs spiesti nopietni rēķināties ar Sairusu.

Jaunā dziesma ņemta no Snūpa topošās plates «Reincarnated».

Mailija Sairusa
Mailija Sairusa Foto: REUTERS/ScanPix

«Viņai patīk tas, ko daru es, un man savukārt patīk viss, ko dara viņa,» teicis «Snoop Lion» intervijā «MTV.Com». «Cilvēki no viņas gaida tik daudz, jo ir vērojuši viņu jau no bērna kājas. Viņa tagad ir pieaugusi un gatava radoši izpausties. Es to atbalstu.

Mēs abi piedzīvojam zināmu transformāciju, un tas, ko darām, nāk no sirds.»

Jaunais Snūpa albums, kas ieturēts regeja stilā, klajā nāks 23. aprīlī. Albumā kā viesmākslinieki būs dzirdami Dreiks (Drake), Kriss Brauns (Chris Brown), Basta Raimss (Busta Rhymes), Eikons (Akon), Rita Ora (Rita Ora), minētā Mailija u.c.

Atgādinām, ka 2008.gadā «Snoop Dogg», īstajā vārdā Kelvins Broduss, uzstājās Rīgā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu