Grigalis sāk darbu radio (70)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Radio Star FM komandai kopš 2.aprīļa, pievienojies televīzijas kanālā LNT iepazītais un iemīlētais dažādu raidījumu vadītājs Māris Grigalis. Tagad un turpmāk M.Grigalis radio viļņos būs dzirdams darbdienu pēcpusdienās no 16:00 raidījumā «Autopilots».

Līdz šim M.Grigaļa pieredze ar radio bijusi tik vien kā viesošanās dažādās Latvijas radiostacijās, sniedzot intervijas. Bagātāka pieredze uzkrāta televīzijā – viņa kontā ir laika ziņas, raidījums Māju sajūta, šovi Zvaigžņu lietus, OKartes skatuve, Dziedi ar zvaigzni un citi. Tagad pieņemts jauns izaicinājums jeb, kā atzīst pats M.Grigalis,

pieņemts 2013.gada lielākais izaicinājums, un sajūtas esot ļoti labas.

M.Grigalis atklāj vairāk: «Piedāvājumu vadīt Autopilotu pieņēmu uzreiz, daudz nedomājot! Vēlos dalīties ar pozitīvo enerģiju, kuru jau daudzu gadu garumā nododu skatītājiem televīzijas ekrānos. Tomēr komunikācija radio pasaulē ar klausītāju ir abpusēja, varu dzirdēt viņu balsi, kad zvana mums, saņemt klausītāju vēstules un apmainīties domām. Televīzijā tā tomēr ir komunikācija ar kameru un vienā virzienā orientēta.»

M.Grigalis radio studijā tagad un turpmāk būs dzirdams darba dienu pēcpusdienās no 16:00 raidījumā Autopilots. Un, protams, M.Grigalis atklās jaunākās prognozes laika ziņās un pirmdienu vakaros ienesīs pārmaiņu vēsmas raidījumā Māju sajūta.

Līdzšinējais Autopilota vadītājs Ansis Klintsons no maija būs dzirdams radio Star FM ēterā nedēļas nogalēs, veidojot jaunu radio raidījumu.

Komentāri (70)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu