«Enhet» gatavojas svinībām un albuma prezentācijai (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Metalcore apvienība «Enhet» jau šajā sestdienā plkst. 20 Cēsu «Fonoklubā» prezentēs grupas otro albumu «Keep It Clear», kā arī atzīmēs 12 gadu jubileju, skatuvi dalot ar grupām «Spit It Out» un «Khroma» (Somija), taču ballīti atstājot dīdžeja Arta Dvarionas pārziņā, informē klubā.

«Enhet» radās 2001. gadā ar nosaukumu «Keep It Clear», kas, iezīmējot grupas radošās darbības atdzimšanu, ir izvēlēts par jaunā albuma nosaukumu. Viens no grupas pirmā sastāva dalībniekiem, basģitārists Mārtiņš Brants pastāstīja: «Pirmo albumu «Check The Foundation» izdevām 2008. gadā, to pārrakstot un veidojot vairākus gadus. Arī šoreiz nekas nenotika daudz vienkāršāk – albumu ierakstījām pašu veidotā studijā meža vidū ģitārista lauku mājā, vairāk nekā 20 km attālumā no jebkādas civilizācijas. Tā bija jauna pieredze ar labu atmosfēru, kas ir svarīgākais albuma tapšanas procesā.»

Albumā «Keep It Clear» iekļautas gan jaunas dziesmas, gan kompozīcijas, kuras iepriekš nav ierakstītas, taču kuras bijis iespējams klausīties grupas koncertos jau vairākus gadus. «Lielu paldies vēlamies teikt bijušajam grupas ģitāristam un labam draugam Aleksandram Lomašonokam, kura devums tajā, lai «Enhet» sasniegtu 12 gadu vecumu, ir neizmērojams. Tāpēc esam īpaši priecīgi, ka beidzot ierakstītā formātā būs dzirdamas arī dziesmas, kuras tapušas kopā ar viņu,» pastāstīja grupas solists Lauris Sildniks.

Izziņojot jubileju, Enhet publicēja jaunāko no albumā iekļautajām dziesmām – «Converge For A Day».

«Keep It Clear»
«Keep It Clear» Foto: Publicitātes foto

Savu 12 gadu pastāvēšanas laikā «Enhet» ir nospēlējusi vairāk nekā 300 koncertu 11 valstīs, dodoties vairākās Eiropas turnejās un dalot skatuvi ar tādām grupām kā «Soulfly», «Madball», «Agnostic Front», «Blindside», «Disco Ensemble», «Caliban» un daudzām citām. Cēsu apvienības skanējumu vislabāk raksturo tehnisks un enerģiski precīzs skanējums, kā arī grupai raksturīgi aktīvi klausītāji un mosh-pit.

Albuma prezentācija un 12 gadu jubilejas svinības 30. martā norisināsies grupas mājās – Cēsīs. Pasākuma sākums plkst. 20. Ieejas maksa Ls 2.

Pēc koncerta ieeja klubā bez maksas.

Facebook.com/enhetnet

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu