«Fonoklubā» treniņtērpu ballīte (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Vīksna www.janisviksna.com

Šovakar, 23.03. Cēsu «Fonoklubā» jau piekto gadu pēc kārtas notiks viens no populārākajiem gada pasākumiem klubā – «Treniņtērpu ballīte», informē «Fonokluba» pārstāvis Jānis Sildniks.

«Treniņtērpu ballīte» pulcēs sportistus un ballēties gribētājus no visas Latvijas. Ar īpaši šim vakaram izstrādātu programmu pasākumā uzstāsies duets «Transleiteris», kā arī vairāki dīdžeji, tostarp «Fonokluba» debitants MfzMfz, elektronisko ritmu brāļi Gop Stop, kā arī pasākuma autors un tēvs - DJ Radikaļnij no Ukrainas.

Kā pastāstīja Sildniks, «Treniņtērpu ballīte» tiek organizēta jau piekto gadu pēc kārtas, katru gadu īpašu uzmanību pievēršot vizuālajam noformējumam. Kaut arī ballīte tradicionāli vienmēr ir norisinājusies februāra pirmajā nedēļas nogalē, šogad datumi ir pārcelti uz laiku, kad atrašanās svaigā gaisā sintētiskā apģērbā neapdraud veselību un ir pietuvinātāka loģikas pamatprincipiem, proti, pavasarim.

«Nav noslēpums, ka «Treniņtērpu ballīti» atdarināt ir iecienījuši arī citās vietās, taču rajonā nevienam nav jautājumu, kur norisinās oriģinālā, īstā un vienīgā,» pastāstīja DJ Radikaļnij.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu