Kinostudija apstiprina fanu saziedotās filmas uzņemšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kinostudija «Warner Bros» devusi zaļo gaismu filmas uzņemšanai pēc seriāla «Vernica Mars» («Detektīve Veronika Marsa»), ziņo portāls «TheWrap».

Kā jau ziņots, studija, šauboties par skatītāju interesi, piekrita uzņemt kinolenti par jauno izmeklētāju Veroniku Marsu, ja līdz 12.aprīlim izdosies savākt divus miljonus dolāru (1,08 miljonus latu). Pārsteidzošā kārtā mājaslapas «Kickstarter.com» kampaņā nepieciešamā summa tika savākta diennakts laikā, un piektdienas pēcpusdienā tā jau pārsniedza 3,2 miljonus dolāru (1,7 miljonus latu).

«TheWrap» norāda, ka filma tiks uzņemta par fanu saziedoto naudu, savukārt «Warner Bros» uzņemsies segt mārketinga un izplatīšanas izdevumus.

Galvenās lomas tēlotāja Kristena Bella un režisors Robs Tomass plāno uzsākt vēl vairākas kampaņas, ar kuru palīdzību celt filmas budžetu.

Filmas «Detektīve Veronika Marsa» kampaņā ziedotāji, kas samaksāja vairāk nekā desmit dolārus (5,4 latus), saņēma scenārija eksemplāru, bet vairāk nekā 25 dolārus (13,4 latus) ziedojušie - vēl arī īpašu T-kreklu.

Savukārt kāds labvēlis, kurš samaksāja 10 000 dolāru, ierunās lomu gaidāmajā kinolentē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu