Kritizē "Oskaru" ceremonijas vadītāju sniegumu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Risks, ko ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijas organizatori uzņēmās, cenšoties piesaistīt televīzijas translācijai vairāk jauniešu, nav attaisnojies, uzskata kritiķi.

Lai palielinātu "Oskaru" pasniegšanas ceremonijas televīzijas pārraides auditoriju ar jauniešiem, šogad pasākuma vadīšana uzticēta Džeimsam Franko (James Franco) un Annai Hatavejai (Anne Hathaway), tomēr atsauksmes liecina, ka centieni izpatikt jaunajai paaudzei vainagojušies ar fiasko.

Kā norāda laikraksts "The New York Times", brīžiem "ieilgušie centieni izdabāt jaunākajiem skatītājiem bija acīmredzami mokoši", savukārt "Boston Herald" rezignēti secina, ka "references uz internetu, aplikācijām un (sociālo tīklu) "Facebook" diemžēl nepadara šovu modernu vai izklaidējošu".

Tomēr "Entertainment Weekly" raksta, ka Hataveja un Franko bija "burvīgi "Oskaru" vadītāji", atzīstot tos par "jautriem, līdzsvarotiem, atbrīvotiem un asprātīgiem".

Kā ziņots, galvenā ASV Kinoakadēmijas balva par gada labāko filmu piešķirta britu drāmai "The King’s Speech" ("Karaļa runa") par Lielbritānijas karaļa Džordža VI centieniem tikt galā ar stostīšanos. Filma apbalvota arī par labāko režiju, scenāriju un Kolina Fērta aktierspēli.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu