Pie sievietēm dodas «Čigānzēni» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šīs nedēļas nogalē, kad tiks atzīmēta starptautiskā Sieviešu diena, pie klausītājiem visā Latvijā dosies daudzu Latvijas dāmu mīluļi - kvartets «Čigānzēni», kurā apvienojušies Dzintars Čīča, Kaspars Antess un brāļi Riči.

8. martā divi pirmizrādes koncerti «Mēs jūs mīlam» notiks Ventspils kultūras centrā, šonedēļ programma vēl izskanēs 9. martā Bauskā, 10. martā Jūrmalā, bet turpmāk «Čigānzēnus» vēl varēs dzirdēt Saldū, Aizkrauklē, Rīgā, Liepājā, Rojā, Inčukalnā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Valmierā, Alūksnē, Daugavpilī un Cēsīs.

Kopā ar solistiem muzicēs instrumentālā grupa – pianists Anatolijs Livča, akordeonists Kaspars Gulbis, ģitārists Arturs Kutepovs, kontrabasists Viktors Veļičko un bundzinieks Antons Gella. Programmā – čigānu tautasdziesmas un romances, solistu hiti jaunā kvarteta versijā («Vijolnieks», «Neskaties atpakaļ», «Jau sūra elpa» u.c.), latviešu estrādes dziesmas ar čigāniskiem motīviem, kā arī kvarteta singli «Baltais valsis» un patlaban Latvijas Radio 2 ēterā tik populārais «Čigānzēns».

Tieši dziesmas «Čigānzēns» videoversijas pirmizrāde aizvadītajā nedēļā notika LTV raidījumā «Latvijas šlāgeraptauja».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu