Emēlija Sandei atgriežas virsotnē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pateicoties panākumiem Lielbritānijas mūzikas balvā «Brit Awards», Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietā atgriezusies Skotijas soula un R&B mūzikas dziedātāja Emēlija Sandei (Adele Emeli Sandé) ar debijas albumu «Our Version of Events», svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

«Brit Awards» pasniegšanas ceremonijā trešdien Londonā Emēlija Sandei prestižo apbalvojumu saņēma divās «lielajās» kategorijās - kā labākā Lielbritānijas dziedātāja un par gada labāko albumu «Our Version of Events».

«Oskaram» nominētā mūzikla «Les Miserables» («Nožēlojamie») skaņu celiņš līdz ar to zaudējis līderpozīcijas.

Par labāko britu grupu «Brit Awards» tika atzīta folkroka grupa «Mumford and Sons», tāpēc loģiski, ka puišu otrais studijas albums «Babel» pakāpies uz augšu - 2. vietu.

Maestro Nika Keiva un «The Bad Seeds» jaunais albums «Push the Sky Away» šonedēļ kā jaunums 3. vietā. «Push the Sky Away», ko producējis Niks Launejs (Nick Launay), ir pirmais grupas albums kopš 2008.gada «Dig, Lazarus, Dig!!!».

Top5 noslēdz Bens Hovards (Ben Howard) ar «Every Kingdom».

Singlu konkurencē numur 1 britu/īru puišu popgrupa «One Direction» ar labdarības singlu «One Way Or Another (Teenage Kicks)».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu