«Ugunsgrēks 9»: Leons staigā, Cēzars sajucis prātā u.c. (39)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Šovakar, 18. februārī, ar jau devīto sezonu atsākās Latvijā iemīļotais seriāls «Ugunsgrēks». Visus skatītājus uztrauca viens jautājums - kas notiks ar Leonu. Vai Leons beidzot staigās vai būs cietis aviokatastrofā ceļā no Šveices? Vai varbūt būs iekritis komā? Vai nemainīsies nekas un viņš paliks ratiņkrēslā?

Interesanti, bet atbilde šīs sezonās sākumā bija pārāk vienkārša un uzminama. Īpaši, ja atceramies citu sezonu pārsteigumus. Lai vai kā, Leons atgriežas viesnīcā sveiks un gandrīz vesels:

pāris sērijas gan viņa stalto stāju balstīs vēl kruķi.

Seriālā ir pagājis pusgads, kopš viesnīcā pazuda koferis ar Leona operācijai paredzēto naudu, kuru kāroja iegūt ne viens vien. Pēdējais, ko redzēja seriāla skatītāji, bija kofera nonākšana Ramonas rokās. Kā izrādās, Ramona šo naudu tomēr atdod Leonam, kas paver iespēju viņam braukt uz operāciju.

Foto: Ekrānšāviņš no video

Leons bildina. Ramonai un Danielam savi plāni

Kamēr Leons pabijis Šveicē, viesnīcas saimnieces lomu uzņēmusies Ramona, kura izkomandē visus, kā nu māk. Protams, personālam tas nepatīk, vēl vairāk, kad uzzina, ka Leons ieplānojis šo «čūsku» precēt!

Laikam, iepriekšējās sezonās iemantotais aklums Leonam vēl nav pārgājis un viņš uzticīgi domā, ka Ramona viņu mīl un alkst apprecēt aiz tīras mīlestības.

Ramona ir smaidīga un laipna, bet aiz ādas slēpjas kas cits: izkrāpt visu Leonam piederošo mantu!

Un te arī uzrodas viņas plānu līdzdalībnieks, mīļākais - Daniēls, kura plānos ir šo īpašumu dalīt uz pusēm ar Ramonu.

Foto: Ekrānšāviņš no video

Cēzars ar Leonu mainītās lomās

Seriālā īpaši tiek gaidīta Elizabetes parādīšanās, kura iepriekšējā sezonā atbrauca no Francijas precējusies ar bagātnieku Cēzaru. Arī šajā sezonā Elizabete atgriežas no Francijas, tikai

Cēzars vairs nav bagātnieks un veiksmīgs sportists... Viņš ir bankrotējis un piedzīvojis smagu nervu sabrukumu.

Naudas abiem nav, un viņi lūdz Leona palīdzību. Viss notiek apgrieztās lomās, kā Leons senāk lūdza palīdzību Cēzaram. Leons, protams, ierāda abiem apartamentus un top skaidrs, ka seriālā lielu lomu spēlēs arī šis pāris.

Jau nākamajās sērijās iepazīsim Signi un Margotu

Signes ādā iejutīsies jaunā Latvijas Nacionālā teātra aktrise Anta Aizupe. Signe ir jauna meitene, kura pieradusi ar visu tikt galā viena pati, ir ļoti patstāvīga, mērķtiecīga un arī spītīga. Viņas pieredze, kas iegūta, naktīs strādājot par bārmeni dažādos klubos, ļauj izmantot seksuālo pievilcību, lai manipulētu ar vīriešiem. Signe ir meitene hameleons, kura spēj piemēroties apkārtējiem cilvēkiem un parādīt tikai to sava rakstura šķautni, ko no viņas gaida.

Otra jaunā varoņa Margota tēlā iejutīsies Valmieras drāmas teātra aktieris Ģirts Rāviņš. Margots ir hematologs – speciālists, kas nodarbojas ar asinsrades sistēmas slimību diagnostiku un ārstēšanu. Viņš strādā vietējā Kurzemes piejūras slimnīcā, kur pacientu ir visai maz un interesantu pacientu nav vispār. Viņš vēlas atklāt kādu unikālu metodi asins slimību ārstēšanai, bet diemžēl viņam tas vēl nav izdevies. Līdz šim Margotam vairāk nācies sastapties ar pacientiem, kuri tic, ka pret visām asins slimībām palīdz dēļu pielikšana vai karstas peldes. Slimnieku muļķība ļauj nopelnīt naudu, bet viņam negribas pelnīt tikai šādā veidā.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu