Pārsteidzoši atklājumi cilvēces nākotnei (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Lietusdārzs» izdevis Brūsa Liptona (Bruce H. Lipton) un Stīva Bērmana (Steve Bhaerman) grāmatu «Spontānā evolūcija» («Spontaneous Evolution»), kurā uzzināsiet, kā mūsu pieņēmumi par dabu un cilvēka izcelsmi veido ikvienu dzīves aspektu, un noskaidrosiet, kā varat kļūt par aktīvu daļu no visas planētas «imūnsistēmas», informē izdevniecībā.

Lasītāji Latvijā jau novērtējuši bioloģijas zinātņu doktora Brūsa Liptona grāmatu «Ticības bioloģija», kas 2006. gadā tika atzīta par gada labāko zinātnes sasniegumiem veltīto grāmatu. «Spontānā evolūcija» ir zinātnieka, viena no šūnu bioloģijas celmlaužiem, jaunākais darbs, kas ar savu tiešumu, zinātniskajiem datiem un izpratni par garīgajiem procesiem pārsteidzis lasītājus visā pasaulē.

Mēs visi esam dzirdējuši par cilvēkiem, kas brīnumaini atlabst no slimībām. Pieejama informācija par hologrāfiskā Visuma teoriju, kvantu fiziku un citiem mūsdienu zinātnes jaunumiem. Kā tas viss ietekmē mūsdienu pasauli? Pasaulslavenais biologs un epiģenētikas pionieris Brūss Liptons uzskata, ka

jaunākie zinātnes sasniegumi apvienojumā ar garīgumu spēj izskaidrot un atrisināt sarežģītākās mūsdienu problēmas!

Grāmatā «Spontānā evolūcija» Brūss Liptons, sadarbojoties ar politologu Stīvu Bērmanu, aicina līdzi vēl maz izpētītā bioloģijas un citu zinātnes nozaru teritorijā. Autori liek kritiski apdomāt līdz šim tik pašsaprotamo evolūcijas teoriju, stiprākā izdzīvošanu, DNS patieso nozīmi, saikni starp prātu un ķermeni un daudzus citus ikvienam nozīmīgus jautājumus.

Grāmatas autori atzīst: cilvēce atrodas krustcelēs un nepieciešams noskaidrot planētas atveseļošanās recepti. Izmantojot jaunākos pētījumus un atklājumus, Brūss Liptons un Stīvs Bērmans skaidro, ka izmaiņas pieņēmumos par cilvēka dabu un spējām var aizsākt spontānu evolūciju un pārsteigt ikvienu no mums.

www.lietusdarzs.lv

«Spontānā evolūcija»
«Spontānā evolūcija» Foto: publicitātes

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu