Reznors nespēj noticēt "Oskara" balvas nominācijai (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā atzinis grupas "Nine Inch Nails" līderis Trents Reznors (Trent Reznor), nominācija ASV Kinoakadēmijas balvai kategorijā "Labākā filmas mūzika" viņam šķiet pilnīga nereāla.

Sarunā ar kino industrijas preses izdevumu "The Hollywood Reporter" mūziķis arī atklājis, ka tehnisku problēmu dēļ gandrīz palaidis garām nomināciju paziņošanu.

"Šorīt biju pilnīgā panikā, jo kaut kādā veidā internets un televīzija svarīgākajā brīdī attiecās strādāt, tomēr galu galā viss beidzās labi,"

stāstīja Reznors, kas nominēts "Oskara" balvai par savu mūziku Deivida Finčera filmai "The Social Network" ("Sociālais tīkls").

"Esmu ļoti lepns, ka strādāju pie šāda līmeņa filmas kopā ar tādiem cilvēkiem. Mēs tik ļoti iegājām tajā - es to esmu redzējis simtiem reižu, un man tā joprojām patīk. Es nebiju domājis, ka filma gūs tik lielu cilvēku atsaucību. To redzēt bija patiešām pārsteidzoši un patīkami."

Tomēr, kā atklājis Reznors, vismazāk viņš gaidīja, ka gūs atzinību no ASV Kinoakadēmijas, ņemot vērā viņa un viņa sadarbības partnera Atikusa Rosa netradicionālo pieeju filmu mūzikas rakstīšanai.

"Kad mēs strādājām pie šīs filmas, Kinoakadēmijas balva bija kaut kas, ko es pat nespēju iztēloties.

Mēs ar Atikusu sataisījām kaudzi mūzikas un aizsūtījām to Deividam Finčeram. Mēs jutām, ka vismaz puse no tā, ko sarakstījām, bija par daudz, jo tā nebija filma par pasaules galu, tā ir par urķiem savās istabās, par nodevību un par iekšējām emocijām. Mēs bijām pārsteigti par Deivida reakciju. Mēs sapratām, ka viņš grib uzņemties risku un ļaut mūzikai filmā spēlēt centrālo lomu. Kad filma bija pabeigta, es jutu, ka mēs tajā esam daudz ieguldījuši. Tā nav tradicionāla mūzika filmai, un es lepojos ar to."

Mūziķis atzinis, ka gribētu uzrakstīt arī kādu tradicionālāku filmas mūziku. "Esmu šajā jomā ļoti ieinteresēts, un man šķiet saistošs arī izaicinājums strādāt tradicionālākā veidā. Es raugos uz darbu ar tradicionālu orķestri kā kaut ko, ko es vēl neesmu darījis, un mani tas vienmēr ir intriģējis. Es gribētu pieņemt šādu izaicinājumu."

Kā ziņots, "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonija, ko vadīs Džeimss Franko un Anna Hataveja, notiks 27.februārī Losandželosā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu