Ko tauta tviterī čivina par eirodziesmām (153)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Esam noskaidrojuši visas 12 dziesmas, kas cīnīsies par vienīgo ceļazīmi uz lielo Eirovīzijas finālu Zviedrijā. Viena no interesantākajām vietnēm globālajā tīmeklī, kur gan sabiedrībā pazīstami, gan mazāk zināmi ļaudis komentē katras dziesmas izredzes, ir «Twitter». Lūk, daži no sulīgākajiem tvītiem, kas veltīti katrai no pašmāju eirodziesmām

Arī Eirovīzijas vadītāji - aktieris Mārtiņš Meiers, kā arī Latvijas Nacionālā teātra aktrise Madara Botmane un viņas kolēģe Anta Aizupe gan kritizēti, gan slavēti.

Ko tauta tviterī čivina par eirodziesmām

Ieva Sutugova «Cold heart»

Dāvids Kalandija un Dināra «Fool in Love»

PeR «Here we go»

Marta Ritova «I am who I am»

Niko «One»

Pieneņu vīns «The One»

Samanta Tīna «I Need a Hero»

Antra Stafecka «When You Are With Me»

Sabīne Berezina «Upside down»

Liene Candy «Higher and Higher»

PeR «Sad Trumpet»

Headline «Love»

***

Nobalso par savu favorītu Eirovīzijas lielajam finālam TVNET aptaujā!

Nacionālās atlases fināls notiks 16.februārī Ventspils teātra namā «Jūras vārti», savukārt 2013.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa starptautiskais fināls notiks Zviedrijas pilsētā Malmē. Starptautiskā konkursa pusfināli paredzēti 14.maijā un 16.maijā, bet fināls - 18.maijā. 58. Eirovīzijas dziesmu konkursā kopumā piedalās 39 valstis.

Latvija starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā piedalīsies otrajā pusfinālā kopā ar izpildītājiem no Azerbaidžānas, Maltas, Islandes, Sanmarīno, Maķedonijas, Somijas, Bulgārijas, Izraēlas, Norvēģijas, Albānijas, Ungārijas, Šveices, Gruzijas, Grieķijas, Armēnijas un Rumānijas. Savukārt pirmajā pusfinālā piedalīsies Dānija, Horvātija, Ukraina, Nīderlande, Austrija, Slovēnija, Igaunija, Krievija, Lietuva, Serbija, Īrija, Baltkrievija, Kipra, Melnkalne, Beļģija un Moldova.

No tā dēvētājām lielā piecnieka valstīm pirmajā pusfinālā uzstāsies Lielbritānija, Itālija un konkursa rīkotāju valsts Zviedrija, bet otrajā pusfinālā piedalīsies Francija, Vācija un Spānija.

Komentāri (153)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu