Hobits viegli pārspēj Krūzu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros «Hobits: Negaidīts ceļojums» («The Hobbit: An Unexpected Journey») bez īpašām problēmām spējis noturēt pirmo pozīciju, bet nedēļas jaunumi ar spilgtiem rezultātiem studijas nav iepriecinājuši, ziņo «kinokino.lv».

Spēcīgs ieņēmumu kritums «Hobits: Negaidīts ceļojums» devis vien 36,7 miljonus otrajā nedēļas nogalē. Vēl pirms nedēļas varēja cerēt, ka «Hobitam» iespaidīgu kasi palīdzēs savākt pakāpenisks ieņēmumu kritums, bet tagad arī tas vairs nešķiet reāli. Pirmajās desmit dienās iekasēti aptuveni 150 miljoni.

Otro vietu ieņem Toma Krūza trilleris «Džeks Rīčers» (Jack Reacher). Filma iekasējusi 15,6 miljonus, kas, protams, neaizsniedzas līdz viņa lielāko hitu līmenim, bet bija prognozējams rezultāts.

Anotācija: Kādā Indiānas štata pilsētā gaišā dienas laikā aukstasinīgi tiek nogalināti pieci cilvēki, un visi pierādījumi norāda uz kādu cilvēku - bijušo snaiperi, kurš nekavējoties tiek aizturēts. Nopratināšanas laikā aizdomās turētais Džeimss Barrs uzstāj, ka nav vainīgs un runās tikai ar vienu cilvēku - Džeku Rīčeru. Bijušais militārās policijas izmeklētājs Džeks Rīčers uzņemas izmeklēt šo lietu par spīti tam, ka varas iestādes lietu uzskata par atklātu. Izmeklēšanas laikā viņš sastopas ar nežēlīgu pretspēku.

Trešo vietu ieņem vēl viens jaunums, proti, komēdija «This Is 40». Iekasēti 12 miljoni. Šo Džada Apatova veikumu pie viņa veiksmīgākajiem projektiem nevarēs pieskaitīt. Filmai, kura ir «Pēkšņi stāvoklī» (Knocked Up) spin-off sīkvels, nāksies palikt priekšgājējas ēnā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu