«The Sound Poets» CD klajā nāks 2013. gada sākumā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingus Bajārs/bar i love you

Nākamā gada sākumā mūzikas izdevniecības «I Love You Records» paspārnē klajā nāks latviešu grupas «The Sound Poets» albums, informē izdevniecības pārstāve Dace Volfa. Līguma parakstīšana starp mūziķiem un izdevniecību notika 19.decembrī pēc «The Sound Poets» koncerta Vecrīgas bāra «I Love You» deviņu gadu jubilejas svinībās.

«Lēmums par sadarbību ar «I Love You Records» ir emocionāli racionāls, jo iet ceļu vieniem pašiem nav nedz tik interesanti, nedz arī grupa vienmēr var iespēt visu. Tādēļ šāda spēku apvienošana abpusēji nosprausto mērķu sasniegšanas labad šķiet tikai pareiza un loģiska. Turklāt ir ticība un novērtējums «I Love You Records» paveiktajam gan mūzikas izdevniecības lauciņā, gan no gada uz gadu veidojot interesantu un kvalitatīvu muzikālo saturu «I Love You Records» skatuvei festivālā «Positivus»,» stāsta «The Sound Poets» līderis Jānis Aišpurs.

«Par mūsu attiecību sākumu var uzskatīt «Positivus 2012», un 19.decembris ir ļoti piemērots datums šo attiecību legalizēšanai,» uzskata izdevniecības «I Love You Records» vadītājs Bruno Roze.

Jānis Aišpurs un Bruno Roze
Jānis Aišpurs un Bruno Roze Foto: Ingus Bajārs/bar i love you

«The Sound Poets»

«The Sound Poets» ir Latvijas grupa, kas 2011.gada vasarā tika izveidota uz vokālista Aišpura un ģitārista Normunda Lukšas iepriekšējā muzikālā formējuma «SPB» pamata. Esošie dalībnieki, tai skaitā čelliste Undīne Balode, basģitārists Gints Bīmanis un bundzinieks Pēteris Lunde grupas skanējumu raksturo kā emocionāli intelektuālu poproku.

«The Sound Poets» pieteica sevi ar debijas singlu «Emīlija», kas pagājušā gada vasarā bija viena no spēlētākajām dziesmām Latvijas radiostacijās. Arī grupas nākamā dziesma «Kalniem pāri» turpināja iesākto veiksmes stāstu. Grupas darbību pamanīja un atzinīgi novērtēja ne tikai radio klausītāji, bet arī 21.gadsimta Latvijas slavenākā un mīlētākā grupa «Prāta Vētra», uzaicinot «The Sound Poets» piedalīties Latvijas koncerttūrē «Vēl viena klusā daba».

Mūzikas izdevniecība «I Love You Records» pastāv kopš 2009.gada un līdz šim ir izdevusi Latvijas izpildītāju «Goran Gora», «Mona De Bo», Alises Jostes un «Momend», Igaunijas mūziķu «Ewert and The Two Dragons» un «Sibyl Vane», kā arī zviedru, dāņu un igauņu kolektīva «MaiNekk» ierakstus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu