Kirkorovs meitiņas pirmo jubileju atzīmē Jeruzalemē (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Krievijas šovbiznesa zvaigzne Filips Kirkorovs (45) ar savu gadu veco meitiņu Allu Viktoriju no Maskavas bija devies braucienā uz Jeruzalemi, kur abi apmeklēja svētās vietas, kā arī tuvāko draugu lokā nosvinēja mazulītes jubileju nelielā restorānā.

Tieši pirms gada 26. novembrī pasaulē nāca Filipa Kirkorova meitiņa, kurai laimīgais tētis deva vārdu Alla Viktorija. Dziedātājs atklāja, ka mazulīti pasaulē laidusi surogātmāte.

Savas pirmdzimtās meitiņas Allas Viktorijas pirmo dzimšanas dienu Kirkorovs atzīmēja ģimenes lokā. Savā koncertturnejas grafikā dziedātājs izbrīvēja vairākas dienas, lai varētu aizlidot uz svēto zemi Jeruzalemi. Tālajā ceļā Kirkorovs devās ar meitiņu, tanti Mariju un draugiem. Viņa jaunākais dēls Martins, kas pasaulē nāca šā gada jūnija beigās, palika Maskavā kopā ar Filipa tēvu Bedrosu.

Filips Kirkorovs Izraēlā ar savu gadu veco meitiņu Allu Viktoriju apmeklēja svētās vietas
Filips Kirkorovs Izraēlā ar savu gadu veco meitiņu Allu Viktoriju apmeklēja svētās vietas Foto: facebook.com

Izraēlā dziedātājs ar savu meitiņu, kuru mīļi dēvē par princesīti, pavadīja četras dienas, un abi apmeklēja Jeruzalemes svētākās vietas, kā arī vienā no pilsētas nelielajiem restorāniem draugu lokā atzīmēja mazulītes jubileju.

Alla Viktorija savā gada jubilejā saņēma pirmās dāvanas – amuletu, kas sargā no ļaunas acs, attīstību veicinošas rotaļlietas un bērnu auskarus ar briljantiem.

Kirkorovs draugiem atzinies, ka pēc meitiņas dzimšanas ir kļuvis par citu cilvēku. Mazulīte jau spērusi pirmos soļus, tādējādi iepriecinot savu slaveno tēti.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu