Bībers pret «Gangnam Style» - kurš kuru? (38)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Arvien spraigāka cīņa norisinās par skatītāko videoklipu vietnē «Youtube». Lai apturētu dienvidkorejiešu repera PSY (īstajā vārdā - Park Jae-Sang) k-pop stila video «Gangnam Style» straujo popularitāti, kanādiešu tīņu zvaigznes Džastina Bībera (Justi Bieber) fani mākslīgi cenšas uzlabot videoklipa «Baby» reitingus. Šonedēļ dziesma «Baby» pārsniedza 800 miljonu skatījumu atzīmi un turpina būt visu laiku populārākais video «Youtube». Cik ilgi?

«Baby» šis iespaidīgais panākums sasniegts 33 mēnešu griezumā, bet uz papēžiem minošais «Gangnam Style» pirmo reizi «Youtube» publicēts tikai šā gada jūlijā. Kopumā dziesmas kolorītais video kopš jūlija, tātad vien četru mēnešu laikā, «Youtube» aplūkots jau 746 miljonu reižu.

«Gangnam Style» (Gangama - dārgs rajons Seulā) video redzamā deju kustība - komiska zirgu jāšanas imitācija - arī kļuvusi populāra visā pasaulē un veicinājusi klipa popularitāti. Atgādinām, ka «K-pop» ir korejiešu popmūzikas stils, kurā sakausēta deju mūzika, elektronika, elektropops un hihops.

Varbūt Bībera faniem ir jāmaina stratēģija un jāsāk aktīvāk skatīties pats jaunākais Džastina klips «Beauty And A Beat» (skat. video)? Tas mēneša laikā sasniedzis jau 80 miljonus skatījumu.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu