Kailija īsteno sapni - izdod simfoniskās mūzikas CD

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Austrāliešu popmūzikas dziedātāja Kailija Minoga (Kylie Minogue), kas pazīstama ar dejiskām popmūzikas un disko dziesmām, īstenojusi senu sapni un sadarbībā ar simfonisko orķestri oktobra beigās izdevusi simfoniskās mūzikas albumu «The Abbey Road Sessions» (Parlophone), kurā jaunās skaņās ierakstījusi savas populārākās dziesmas.

Albuma ierakstīšanā piedalījies BBC simfoniskais orķestris. Tajā iekļautas dziedātājas populārāko dziesmu orķestra versijas.

Ierakstā atrodami Minogas hiti «All The Lovers», «I Should Be So Lucky» un «Slow». Tajā dzirdams arī austrāliešu dziedātājs Niks Keivs (Nick Cave), ar kuru Minoga ierakstīja jaunu dziesmas «Where The Wild Roses Grow» versiju.

Albumā iekļauta arī jauna Minogas dziesma «Flower», kas izdota kā albuma pirmais vēstnesis. Dziesma sākotnēji radīta albumam «X» (2007), taču tajā netika iekļauta.

Atgādinām, ka Minoga Rīgā uzstājusies divreiz - 2008.gadā koncerttūres «Kylie X 2008» un 2011.gadā pasaules turnejas «Aphrodite – Les Folies Tour 2011» ietvaros.

Minoga ir dzimusi 1968.gada 28.maijā Melburnā. Dziedātājas karjera sākās 1986.gadā televīzijas seriālā «Kaimiņi». 1987.gadā tika izdoti viņas pirmie hiti «Locomotion» un «I Should Be So Lucky».

Minoga ir viena no veiksmīgākajām mūziķēm pasaulē. Par to liecina ne tikai neskaitāmās mūzikas balvas, tostarp prestižā «Grammy», bet arī karjeras laikā pārdotie vairāk nekā 68 miljoni ierakstu. Turklāt Kailija Minoga ir visvairāk atskaņotā mūziķe Lielbritānijas radiostacijās pēdējo 20 gadu laikā.

Veiksmīgās karjeras laikā dziedātāja izdevusi vairāk nekā 50 singlus, tostarp tādas dziesmas kā «I Should Be So Lucky», «Spinning Around», «On A Night Like This», «Can't Get You out of My Head», «Slow» un «I Believe in You», no kuriem visas kļuvušas par starptautiskiem hitiem.

The Abbey Road Sessions
The Abbey Road Sessions Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu