«Mumford & Sons» trešo nedēļu pēc kārtas numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Britu folkroka apvienība «Mumford & Sons» ar jauno albumu «Babel» trešo nedēļu pēc kārtas atrodas Amerikas «Billboard 200» albumu topa virsotnē, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā jaunais «Mumford & Sons» albums «Babel» pārdots 96 000 kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Albumu topa otro vietu ieņem hiphopa dueta Maklemora un Raiena Lūisa (Macklemore & Ryan Lewis) ieraksts «The Heist» (78 000), savukārt trešajā vietā ierindojas rokmūzikas veterānu «KISS» 20. studijas albums «Monster», kuru producēja grupas ģitārists un solists Pols Stenlijs (Paul Stanley) un Gregs Kolinss (Greg Collins).

Nedēļas griezumā jaunais «KISS» albums pārdots 56 000 kopiju.

Hiphopa projekts MGK ar «Lace Up» numur 4 (51 000), rokgrupa «Coheed and Cambria» ar «Afterman: Ascension» numur 5, bet rokeri «All Time Low» ar «Don't Panic» vietu zemāk.

Aktrise un dziedātāja Bārbra Streizande (Barbra Streisand) ar «Release Me» numur 7, bet britu popzvaigzne Elija Goldinga (Ellie Goulding) ar «Halcyon» devītā.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 5%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu