Seksīgā Agilera ir lieliska māmiņa (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Dziedātāja Kristīna Agilera lielākajai daļai mūzikas klausītāju asociējas ar vulgāru dziesmas «Dirty» izpildītāju, taču tagad viņa ir mainījusies un mājās ir kārtīga māmiņa.

Agilera iekaroja topu virsotnes 2002. gadā, kopš tā laika ir parādījušās daudzas jaunas solomākslinieces ar citādu un mūsdienīgāku muzikālo sniegumu. Tomēr Kristīna pārdeva miljoniem ierakstu vēl pirms Lady Gagas vai Riannas parādīšanās mūzikas industrijā.

Tagad, kad Kristīna ir māte, viņa sākusi plānot, kā paskaidrot dēlam savu karjeru, kad viņš sāks rakstīt «Google» mammas vārdu. Ekskluzīvā intervijā ar izdevumu «The Sun» Agilera sacījusi:

«Jo cilvēks kļūst vecāks, jo svarīgāk ir rūpēties par savu ķermeni un seksualitāti.»

Viņa stāsta par savu kompromisa sistēmu: «Es valkāju «cepures». Piemēram, mākslinieku «cepuri» es uzvelku pirms došanās uz skatuves.» Tajos brīžos viņa izpauž savu seksualitāti un sievišķību, taču darbā Agilera ir citādāka nekā mājās: «Skatuves «cepure» ir ļoti atšķirīga no tās, kuru velku, kad naktī pārrodos mājās un ieaijāju savu dēlu, dziedot šūpuļdziesmas.»

Kristīna Agilera vienā no saviem seksīgajiem šoviem 2010. gadā.
Kristīna Agilera vienā no saviem seksīgajiem šoviem 2010. gadā. Foto: AP/Reuters/Scanpix

Kristīna ir Holivudas zvaigzne, kura ir pārdevusi vairāk nekā 30 miljonus ierakstu un savam dēlam Maksam dāvājusi dzīvību 2008. gadā. Agilera un Maksa tēvs Džordans Bratmens izšķīrās pagājušajā gadā. Dziedātāja kļuva par vientuļo māti un tajā laikā nodarbojās ar jauna albuma ierakstīšanu.

Dziedātāja ar savu dēlu Maksu.
Dziedātāja ar savu dēlu Maksu. Foto: SCANPIX SWEDEN

Tomēr viņa ir atradusi laiku, lai domātu par to, kas būs tad, kad Makss atradīs viņas krāšņos popmūzikas video. Kristīna teikusi: «Protams, es esmu par to domājusi. Tieši tāpēc jau agrā bērnībā viņam tika mācīts, ka viņam jābūt lepnam par sevi un savu individualitāti, tāpat par ģimeni, no kuras viņš nāk. Viņam būs jāspēj uzņemt jebkādu viedokli par māmiņu kā publisku personu un darbu, kuru es daru ārpus ģimenes un mājām. Viņam priekšā ir interesants dzīves ceļš.»

Tāpat viņa piebilst: «Pirmkārt un galvenokārt es esmu māksliniece, bet Makss ir mans dēls, kuram ir četrarpus gadu, – viņš man nozīmē visu pasauli.»

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu